Vores mission er, at skabe balance og positive forandringer gennem skræddersyede forløb i øjenhøjde og med dig i centrum.

Hos os er alle velkomne.

Vi har igennem vores skræddersyede behandlingsforløb hjulpet alle lige fra den nyuddannede student og stressede forældre til den professionelle sportsatlet og selvstændigt erhvervsdrivende (se samarbejder under Jacob).

Vi sørger for, at enhver, der tager kontakt til os, føler sig mødt og forstået, og alle vores forløb er bygget på tillid, ligeværd og respekt for dig og dine ønsker.

Vi er til for dig, der har brug for hjælp til at opnå dine ønsker og mål, og vi glæder os til at høre fra dig.

Mød personerne bag BETTER BALANCE by Palsgaard herunder. 

 

Jacob Palsgård

31 ÅR. KROPSTERAPEUT OG AUT. FYSIOTERAPEUT M. SPECIALE I ENERGIBLOKERINGER.
EJER OG STIFTER AF BETTER BALANCE BY PALSGAARD

 • Stifter & Medejer af Better Balance by Palsgaard
 • Uddannet Fysioterapeut & Kropsterapeut m. speciale i energiblokeringer
 • Udvikler af behandlingskonceptet FysioEnergi Terapi
 • Mentor for professionelle sportsfolk og erhvervsfolk
 • Udbyder af Workshops og Bootcamps
 • Konsulent, partner og foredragsholder for Addit Nature
 • Underviser og formidler af Addits Nature NEO Concept
 • Frivillig Fysioterapeut & Fundraiser for Team Rynkeby
 • Erfaring fra mere end 5.000 behandlinger 

"At se de positive forandringer, der kan skabes i mennesker, når de oplever en større frihedsfornemmelse, er meget givende. Og resultatet er ofte mindre smerte, bedre perfomance og restitution, færre begrænsninger og mere lykke og glæde"

Hvem er Jacob?

Jeg begyndte som behandler for 7 år siden hvor jeg samtidig uddannede mig til fysioterapeut og begyndte mit kropsterapeutiske arbejde med speciale i energiblokeringer. I løbet af de 7 år har jeg opbygget erfaring fra mere end 5.000 behandlinger og skabt mit eget behandlingskoncept, som jeg kalder FysioEnergi Terapi.

Et forløb hos mig er for dig, der også tror på, at det fysiske, psykiske og mentale spiller sammen, når vi prøver at forløse vores individuelle potentiale. Hvad enten du vil være smertefri, forløse gamle traumer og skader eller arbejde dig ud af uhensigtsmæssige overbevisninger og begrænsninger, kan jeg hjælpe dig.

Jeg er i mit arbejde intuitiv i mit møde med dig, og mine behandlinger tager afsæt i en holistisk tilgang, hvor jeg arbejder med at skabe balance i kroppens systemer og energier. Med en systematisk, men individualiseret tilgang,  med dig i centrum, hjælper jeg via kropsbehandlinger og samtaler dig med at forløse de energiblokeringer, der opstår i kroppens systemer både fysisk, psykisk og mentalt.

Det har fået mine klienter til at opleve en større følelse af frihed samt mindre smerte i deres hverdag – både fysisk, psykisk og mentalt. Det har skabt større livskvalitet og livsglæde og derigennem bedre resultater med deres individuelle mål og ønsker – både indenfor sport, erhvervsliv og familieliv. 

Jeg har en baggrund i elitefodbold og finansverdenen inden min vej, ledte mig hen imod fysioterapi, energibehandling og kropsterapi. Jeg bruger mine tidligere erfaringer fra elitesportsverdenen og forretningsverdenen konstruktivt i mine forløb, og det giver mig indsigt i at forstå den verden, du kommer fra.

Derudover er jeg stolt familiefar og forstår samtidig presset, man kan opleve ved at få hverdagen til at hænge sammen - alt det bruger jeg til at skabe forløb i øjenhøjde og med dig i centrum.


Jacob har arbejdet med følgende siden 2013:

Kurser:

 • Manipulations og Mobliseringsteknikker v. speciallæge Torben Hallberg
 • Myofascial Release Techniques v. speciallæge Torben Hallberg
 • Komplet MET kursusrække v. speciellæge Torben Hallberg
 • Undersøgelse og behandling af bækken, lænde, hofte, knæ & fodbproblematikker
 • Undersøgelse og behandling af nakke & skulderproblematikker
 • Identificere og skelne mellem den psykiske, den systemiske & den mekaniske klient
 • Funktionel træner v. Instruktørskolen
 • Træningsvejleder v. Instruktørskolen
 • Certificeret akupunktør
 • Danske Fysioterapeuters Knæ symposium
 • BETTER BALANCE by Palsgaard

  “På premieredagen behandlede Jacob min skadede læn, mens jeg havde en hovedrolle i forestillingen ‘De 5 Verdenshjørner’.

  Vi tilkaldte Jacob hele vejen fra Kbh til Odense, fordi vi vidste, han var den bedste. Det viste sig at være korrekt, og han reddede forestillingens premiere ved at behandle mig, så jeg var klar trods en skade. Han er absolut den bedste og kan varmt anbefales”

  Professionel Danser og koreograf på Disneys Aladdin

 • BETTER BALANCE by Palsgaard

  “Jacob er kompetent og har en holistisk behandlingsstil, så det ikke kun er den enkelte knude, der er i fokus, men hele kroppen som en enhed. Han gør meget ud af at lytte og inddrage dig i processen, så ikke blot han - men også du - får en bedre forståelse af, hvad din krop prøver at fortælle.
  Han er personlig, behagelig og gør altid en kæmpe forskel. Derfor mine varmeste anbefalinger!!”

  Associate Expert/JPO, United Nations

 • BETTER BALANCE by Palsgaard

  “Både min mand og jeg har fået behandling af Jacob, og det han kan er magisk.
  Han arbejder både med krop og sind og behandlingen mærkes.
  Samtidig er han ydmyg om hans evner og det at han kan kombinere fysioterapi med anden kropsbehandling giver de bedste resultater.
  En stor anbefaling fra os begge
  - Mette og Jørgen Brandt”

  Ejer af Cosmobody

 • BETTER BALANCE by Palsgaard

  “I have lived in multiple countries and visited many physiotherapists and osteopaths.

  In my opinion Jacob´s skills are exceptional. His approach is truly unique, as he aims to understand and treat the issue from the root cause, not the immediate symptom, then methodically tracing the problem throughout the entire body. His understanding of the integral links between different parts of the body is both intuitive and technically excellent.

  I always feel a great sense of relief by the end of each session, knowing that I am on the way to recovery.
  I would highly recommend him.”

  Senior Trader

 

Merethe Palsgård

55 ÅR. BODY ALL MIND KROPSTERAPEUT OG KONSULENT.
EJER OG STIFTER AF BETTER BALANCE BY PALSGAARD

 • Mentor for mennesker, der ønsker forandring  
 • Konsulent og strategisk partner for Addit Nature
 • Underviser på Body All Mind Uddannelsen
 • Udbyder af workshops og Bootcamps
 • Forhenværende nordisk direktør for MAC Cosmetics
 • Business strateg med speciale i implementering af luksusbrands på det nordiske marked
 • Tidligere uddannelses- og PR chef i kosmetikbranchen

Du er ikke alene om at opleve ubalance i livets mange facetter, i din krop, i dine følelser, i dine relationer og i dine tanker. Og du er absolut ikke alene om, at ville gøre en forskel for din krop, din tilstedeværelse og at gå efter det, du virkelig drømmer om. 

Der ved jeg, fordi jeg selv har været der. Der, hvor jeg kunne mærke, at jeg var ved at gå på kompromis med mine egne værdier og mit behov for overskud og velvære. Det har ført til en livsstilsændring og et skifte fra en tilværelse med toplederjobs til at være min egen chef i livet og i vores BETTER BALANCE-"kropsværksted". 

Jeg har været igennem et hav af coaches og erhvervspsykologer i min tid, og det har givet mig en uvurderlig erfaring. Vores fysiske og psykiske krop hænger unægtelig sammen, og via min uddannelse som kropsterapeut er det blevet tydeligt for mig, hvor meget det rykker, når vi tager arbejdet med kroppen med i den personlige udvikling.

Jeg oplever, at de klienter, der kommer til behandling hos mig, opnår en følelse af frihed, ro og overskud og en mulighed for at  komme væk fra hovedet og ned i kroppen. At skabe et vigtigt rum til ”mig tid” kan hjælpe til et klarere fokus og overskud til at udleve drømmen.

Via workshops og coaching forløb hjælper jeg også især unge solo-selvstændige med at udleve drømmen om at starte sin egen virksomhed. Med livslang erfaring i bagagen fra erhvervslivet og som konsulent for start-up virksomheder, har jeg værktøjskassen fyldt med rådgivning og refleksioner klar til dig, der tør gå efter de mål, du virkelig drømmer om! 

For mig er det guld værd at se, når mennesker gror, udvikler sig og tør bryde ud af hamsterhjulet! 

Balance mellem krop, sind og drømme er ren lykke - grib chancen!

Min vej hertil...

Min livsbane har ført mig omkring alt fra en bankuddannelse, til kostskoleinspektør, over kosmetolog til forskellige toplederjobs i Estée Lauder Cosmetics med ansvar for hundredvis af medarbejdere. Et arbejdsliv, hvor mennesket altid har været i fokus, og som har givet mig indsigt og en erfaring, jeg aldrig vil have været foruden.  

I 2018 kunne jeg mærke, at jeg var ved at gå på kompromis med mine egne værdier og mit behov for overskud og balance. Det var tid til en livsstilsændring og et skifte, som for mig betød starten på en uddannelse som Body All Mind Kropsterapeut, en certificering i Lifting Gua Sha® og EMS træner og instruktør. 

Ro, balance og dedikeret arbejde med en anden side af mig selv, fik mig ud af hovedet og ned i kroppen til det sted, jeg nu allerhelst vil være.  

Når jeg ikke nørder i BETTER BALANCE-"kropsværkstedet”, er jeg gift med Tom, mor til 3 voksne børn og glad og stolt farmor til lille Storm.


 • BETTER BALANCE by Palsgaard

  “Merethe er en af dygtigste personer, jeg har arbejdet sammen med.
  Hun er en fantastisk sparringspartner, der er skarp, og ved hvad hun vil. Merethe hjalp mig bl.a. med at blive afklaret omkring min rolle som Marketing Manager på NOR: Nordic Healt house. Herunder ansvarsområder og arbejdsopgaver, samt hvad jeg kunne forvente af mig selv og andre.

  Hun stiller de “rigtige” spørgsmål, som får en til at reflektere, og mange af de ting jeg lærte mht. eksempelvis marketingbudget og -strategi, bruger jeg stadig flittigt.”

  Marketing Manager, NOR: nordic health house

 • BETTER BALANCE by Palsgaard

  “Jeg kan på det varmeste anbefale behandlinger hos Merethe Palsgaards firma BETTER BALANCE.
  Merethes behandlinger giver mig en stor følelse af velvære, og energien flyder i min krop efter sådan en fantastisk behandling.
  Merethe er et vidunderligt menneske der bruger tid på sine klienter.

  Jeg svæver, når jeg forlader BETTER BALANCE, og føler mig virkelig i better balance!

  Jeg kan på det varmeste anbefale BETTER BALANCE til jer der vil gøre noget godt for jer selv.

  Nu er Merethe også begyndt at bruge en fantastisk økologisk hudplejeserie ""RAAW By Trice"", der føles vidunderlig på huden.
  Jeg er meget taknemmelig for, at jeg fik anbefalet behandlinger hos Merethe.”

 • BETTER BALANCE by Palsgaard

  “Jeg har haft fornøjelsen af at se Merethe udvikle sig som menneske, lede sig selv i en ny retning, og hoste et rum for andre mennesker som få mennesker kan gøre.

  Med Merethes livserfaring, hendes professionelle tilgang til faget og ikke mindst hendes ansvar i forhold hendes klienter, formår Merethe at kigge på klient med nysgerrige øjne, som skaber en menneskelig kontakt, som man normalt “kun” ser mellem mor og barn.

  Det skal forstås således at det kræver tillid, at overgive sig til et andet menneske, når vi har en travl hverdag, og når mange af os har en ambition om at vise omverdenen, at vi kan klare alt selv. Derfor vil vi mennesker gerne være i kontrol, og helst hele tiden. Men sådan fungere den virkelig verden ikke - og når man så møder et menneske som Merethe som formår at skabe en tillid og tryghed på et sådant plan, er det der livets små mirakler kan skabes sammen.

  Derfor kan jeg varmt anbefale en behandling hos Merethe Palsgaard.”

  Medstifter & Partner I Body All Mind