NEO – Naturlig Energi Optimering 

NEO står for Naturlig Energi Optimering og er et dansk udviklet koncept som blandt andet formår at arbejde med strukturering og energioptimering af vandmolekyler.

NEO konceptet tilbyder produkter og behandlinger.

NEO behandling er en ny behandlingsform, som i teorien går ind og energioptimerer samt arbejder med at skabe et bevidsthedsløft på celleplan. NEO behandlingerne genskaber den naturlige balance i kroppens celler samt optimerer kroppens naturlige helingsproces.    

Hos BETTER BALANCE by Palsgaard har vi været så heldige at være med fra starten af den her NEO rejse. 

Vi er utrolig taknemmelige for at have oplevet alle de mennesker, der oplever at få hjælp fra det unikke koncept – inklusiv vores egen familie!

Læs mere om vores personlige erfaring med NEO her: Vores personlige historie om NEO.

Hvad gør NEO ved mig og min krop?

NEO går ind og genopretter den ubalance vores unaturlige levevis har skabt, og derudover er NEO et unikt restitutionsredskab, som accelererer din egen krops naturlige helingsproces.

Når kroppens naturlige helingsproces optimeres, oplever vores klienter uafhængigt af hinanden blandt andet nedenstående erfaringer.

Følgende oplevelser og erfaringer er skabt på et fundament af mere end 1000 mennesker, der har været i et NEO forløb siden konceptet blev født i November 2019.

 • Øget restitutionsevne og derigennem optimeret præstation ifm. sport 
 • Hurtigere opheling af akutte og kroniske skader
 • Færre komplikationer og hurtigere heling efter operationer
 • Færre overbelastningsskader
 • Færre smerter
 • Forebygger mod sygdom, skader og smerter
 • Uhensigtsmæssige inflammatoriske tilstande i kroppen bedres
 • Færre bivirkninger ved medicinindtag samt mindre behov for medicin
 • Mildere symptombillede ved sygdom og hårde behandlingsforløb herunder kemobehandling
 • Færre symptomer ved reumatologiske lidelser 
 • Øget peakflow – KOL, astma mm. 
 • Gener ved allergi mindskes markant
 • Øget livskvalitet generelt mere overskud til familie og venner
 • Færre katastrofe og angsttanker samt mindre depressiv tilstand
 • Øget mentalt overskud og klarhed i hovedet
 • Bedre syn
 • Mindre stress og udbrændthed
 • Færre symptomer ved hovedpine, piskesmæld og hjernerystelse
 • Hurtigere tilbagekomst til job ved sygemelding 

Hvorfor en NEO behandling?

Vi har som mennesker bevæget os et stykke væk fra, hvad der for os mennesker er naturligt, både hvad angår fødevarer og drikkevand, men også hvordan vi har indrettet os på arbejdspladserne og i samfundet. Vi har ikke den samme adgang til naturen som vi kommer fra, og de vilkår kan påvirke vores krop negativt.  

NEO konceptet bygger på en vision og mission om at udforske og udbedre naturens mulige positive påvirkninger på udfordringer, vi som mennesker står over for i dag.

Du kan læse mere om tankerne bag konceptet og dets skaber her: Hvad er naturligt struktureret vand?

Hvordan foregår en NEO behandling?

Første gang du skal prøve en NEO behandling vil du blive modtaget af enten Merethe eller Jacob - eller måske endda os begge to. Vi vil sørge for at guide dig på plads, så du kan føle dig tryg, og så tager vi en snak omkring dit formål samt forventninger til os og behandlinger her.

En NEO behandling varer 44 min, og kræver blot, at du sætter dig behageligt til rette i vores stole, som kan indstilles efter eget ønske.

NEO behandlingen kræver ingen bestemt påklædning, og du kan have præcis det tøj på, som du har lyst til. Det vigtigste er, at påklædningen er behagelig for dig.

For at få den bedste effekt af NEO behandlingen anbefales det, at du slukker din telefon og modtager behandlingen i stilhed. 

Der kan sidde 4 personer og modtage NEO af gangen, og det har ingen påvirkning på effekten af behandlingen, hvor i NEO rummet man sidder.

Det anbefales at indtage vores strukturerede NEO vand undervejs, som vi stiller til fri afbenyttelse, og som er inkluderet i din NEO behandling.

Er NEO noget for mig, jeg er jo sund og rask?

NEO ER FOR ALLE, der vil opleve, hvad Naturlig Energi Optimering kan gøre for dem.

Netop fordi NEO går ind og understøtter kroppens naturlige processer, fungerer det både som forebyggende og årsagsbehandlende behandling. Af den årsag har vi mange “raske” klienter, som benytter sig af NEO behandlinger.

Vi plejer at sige, at man bør benytte NEO samt vores behandlinger, som man vil bruge sin tandlæge. Hos tandlægen kommer du ikke først, når du har et hul, men du kommer der forebyggende for at undgå huller i tænderne. 

På samme måde kan du se på NEO og vores behandlinger. Brug det forebyggende for at undgå skader og sygdom, fremfor først at komme når “skaden” er sket.  

Hvad end du er syg, rask, sportsatlet, døjer med en skade og smerter eller føler dig stresset oplever vores klienter, at NEO hjælper.

NEO behandlinger kan godt stå for sig selv, men bliver hos os ofte kombineret med vores andre behandlinger, da det har vist sig at øge effekten overordnet set på både NEO behandlingerne og vores andre behandlinger.


Hvor mange NEO behandlinger skal jeg have?

Behovet for NEO behandlinger er meget individuelt og afhænger af dit udgangspunkt, formål og hvad vi som mennesker har været igennem.

Erfaringsmæssigt ser vi, at behovet for NEO er større i starten af et forløb - typisk 1-2 behandlinger i ugen over 2-3 uger som et førstegangsbehov. Derefter vil det være mindre hyppigt, at der er et behov for NEO, og over tid vil det udvikle sig til et vedligeholdende behov på 1 NEO behandling i måneden, og det vil være nok til at opretholde balancen. 

Vi sørger løbende for at vurdere og optimere forløbet, sådan så vi går efter det bedst mulige resultat, som du kan opnå. 

Hvordan ser et typisk NEO forløb ud hos BETTER BALANCE by Palsgaard?

Hos BETTER BALANCE by Palsgaard gør vi meget ud af at skabe de bedste forløb for vores klienter, og derfor bliver dit forløb også skræddersyet til dine behov.

Et forløb hos os, hvad enten det er et NEO forløb, eller et kombineret forløb med behandlinger, vejledning og NEO, tager forløbet udgangspunkt i nedenstående: 

 1. Indledende snak om formål med dit forløb samt varighed
 2. Forventningsafstemning og behovsafdækning  
 3. Relevante måleparametre for at sikre dine resultater i forløbet
 4. Løbende mulighed for sparring og vejledning
 5. Opfølgning og vurdering af optimeringspunkter i forløbet

Hvem anbefaler vi IKKE NEO behandling til?

Gravide er de eneste som ikke anbefales at modtage NEO behandling. 

Er du derimod i fertilitetsbehandling, eller har I som par svært ved at blive gravide, har klienter oplevet at få hjælp via NEO behandlinger.

Har du spørgsmål om, hvad NEO behandlingerne kan gøre for dig?

Hvis du har spørgsmål til NEO konceptet eller behandlingerne, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ingen spørgsmål er for store eller små.

Kontakt os 

Vores personlige historie om NEO

… Ikke noget er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Vores kendskab til NEO startede faktisk på baggrund af en kedelig omstændighed. Vi vil gerne dele vores personlige historie med dig.

Læs en personlig historie her hvordan vi første gang stiftede bekendtskab med NEO.

NEO er en ny behandlingsform,  der går ind og genopretter den ubalance vores unaturlige levevis har skabt. 

Giv som gave Book din NEO behandling