Praktiske informationer

Der er ingen større foranstaltninger, når du kommer til en behandling hos os. Behandlingerne foregår på en briks med dit eget tøj på eller afklædt. Det afhænger af, hvad du føler dig bedst tilpas med.
Vi anbefaler, at du tager behageligt tøj på, som du kan slappe af i. 

Hvordan foregår en NEO behandling?

En NEO behandling varer 55 min, og kræver blot at man sætter sig behageligt til rette i vores stole som kan indstilles efter eget ønske, og man har sit eget tøj på der er behageligt for dig. 

For at få den bedste effekt ud af NEO behandlingen anbefales det at man slukker sin telefon og modtager behandlingen i stilhed. 

Der kan sidde 4 personer og modtage NEO af gangen, og det har ingen påvirkning på effekten af behandlingen hvor i NEO rummet man sidder.

Det anbefales at indtage vores NEO vand undervejs som vi stiller til fri afbenyttelse og som er inkluderet i din NEO behandling. 

Kommer du i bil? Gratis parkering

Kommer du med bil, kan du glæde dig til gratis parkering ved adressen Strandmøllevej 146b i Holbæk.

Afbud

Er du blevet forhindet eller syg, kan du melde afbud dagen før din behandling - uden det koster dig noget. Ved udeblivelse eller afbud på dagen opkræves et gebyr svarende til behandlingens pris.

Du er altid velkommen til at ringe til din behandler, hvis der er opstået noget akut på dagen, hvor du skal have din behandling

HAR DU SPØRGSMÅL, ELLER UNDRER DU DIG OVER NOGET?

Du er altid velkommen til ringe ind eller sendes os en besked - vi er her for dig. 

Spørgsmål? Kontakt os her