FABULOUS 
FIFTIES

Lev livet sundt (og syndigt) med den
anti-inflammatoriske livsstil -
også efter de 50 år

Premiere pris: Kr. 6.000 (normal pris Kr. 10.500) 

 

FABULOUS 
FIFTIES

Lev livet sundt (og syndigt) med den
anti-inflammatoriske livsstil
- også efter de 50 år

Premiere pris: Kr. 6.000 (normal pris Kr. 10.500) 

ÅBEN FOR TILMELDINGER

Må jeg gætte på, at du
er landet her, fordi:

Din krop føles tung og slap, batterierne er flade og du har prøvet utallige metoder til at få overskuddet tilbage, men uden at det lykkedes? Fordi du i stedet drømmer om at få energien til at sprudle rundt i kroppen! Og ved du hvad? Jeg har været lige der, hvor du er. Prøvet utallige metoder, som bare aldrig rigtig fungerede. MEN...!

Har du motivationen, så har jeg fundet genvejen til at leve livet sundt (og syndigt) med BETTER BALANCE lifestyle metoden - også efter at de 50 år har meldt sig på dåbsattesten.  

Kender du det der med, at du alt for længe har gået og døjet med...

... manglende overskud, dårlig søvn, smerter af forskellig art (som du desværre har accepteret eksistensen af), dårlig fordøjelse (som du desværre også har accepteret eksisterer), ingen energi og måske endda tabe et på kilo her og der? 

Svarede du ja på nogle af dem?

Eller måske endda ja til hele baduljen? Bare rolig... Du er ikke alene. Vi er mange, som har det lige som dig, og heldigvis er vi også mange, der har gnisten og gejsten til at ville vende underskud til overskud! "Men hvor fiiiiilan, skal jeg lige starte?", tænker du måske?

Bare rolig - jeg har fundet genvejen til at leve livet sundt - og syndigt!

FABULOUS FIFTIES er for dig, der er klar til at tage action! Jeg hjælper dig til mere energi og overskud på 6 uger med et anti-inflammatorisk forløb med fokus på DIG - uden dårlig samvittighed eller en hammer i hovedet. Lidt forfængelige har vi jo lov til at være, ikke? Når du har gennemgået forløbet, ved du også, hvordan du styrer udenom de dumme fælder og ødelæggende faldgruber, så du kan få succes med en livsstil - der holder!

BETTER BALANCE by Palsgaard
Vibeke Vincent

“Jeg meldte mig til en weekend med Merethe og Better Balance med ønsket om at få inspiration til en sundere hverdags-livsstil. Og jeg fik alle mine forventninger indfriet. Sammen med de mange skønne og smagfulde anti-inflammatoriske retter fik vi en grundig introduktion til nemme opskrifter samt kostens betydning for vores velvære og sundhed.
Det har været så nemt at gribe inspirationen og gå i gang med en sundere anti-inflammatorisk livsstil”

Velkommen til
FABULOUS FIFTIES

6 uger med 6 moduler - mere skal der faktisk ikke til for at kickstarte din nye anti-inflammatoriske livsstil

Modulerne er spækket med viden, masser af inspiration og selvreflekterende handouts, så du allerede fra dag 1 bliver tunet ind på denne spændende rejse! Vi er alle unikke, og du kommer undervejs til at skræddersy, hvordan du bedst får implementeret de anti-inflammatoriske vaner i dit liv.

Glæd dig til at følge BETTER BALANCE Lifestyle metoden:

Modul 1: Kost

Lær om grundprincipperne i den anti-inflammatoriske kost og om tallerkenmodellen.

Følger du den, så skruer du helt automatisk op for mere af det gode og udelader mere af det, vi bør spise mindre af - og så er du allerede godt på vej!

Modul 2: Søvn

Får du nok timers søvn hver dag? Sover du tungt og føler du dig udhvilet dagen efter? Når vi har fokus på bedre restitution af vores krop, er søvnen noget af det, vi ser bliver positivt påvirket først. 

Bliv klædt på til, hvordan du skaber den mest optimale natterytme!

Modul 3: Krop og bevægelse

Vores krop er skabt til bevægelse, men vi er jo i bund og grund lidt dovne ikk'?

Når nu vi ikke helt naturligt føler trang til bevægelse og motion, så må vi trykke på en anden knap - nemlig DISCIPLIN. Og den knap lærer du at finde på dette modul. 

Modul 4: Faste

Faste? Måske tænker du "NO WAY - faste er slet ikke er noget for mig". Men jeg vil alligevel invitere dig til at se på dette modul med åbne øjne og lære dig om en helt særlig faste-metode. 

Helt slem tror jeg nemlig ikke, du vil synes, at den er!

Modul 5: Mindset

Hvis du på nogle tidspunkter er ved at give op, er det vigtigt at have helt tjek på mindsettet. Tankerne kan nemlig let få dig tilbage i dine tidligere (dårlige) vaner.

I dette modul lærer du at have trit med tankerne og få et stærkt mindset.

Modul 6: Det forfængelige hjørne

Jeg tror så meget på at skønhed kommer indefra, hvor vi gerne må være forfængelige på den naturlige måde. Når du har det godt, ser du godt ud! 

Bliv klædt godt på til at tale med din indre kritiker!

Og ud over de 6 moduler får du også...

✓ Ugentlige zoom-møder hvor ugens tema vil blive gennemgået, og du vil få inspiration og værktøjer til, hvad du skal gøre. På vores zoom-møder har du mulighed for at stille spørgsmål og vende eventuelle udfordringer på vejen (Alle zoom møder bliver optaget, så du kan altid gå tilbage, hvis du vil se eller gense det.)

✓ Selvreflekterende handouts, der hjælper dig med at skræddersy den anti-inflammatoriske livsstil, så den matcher dig og din hverdag

✓ Opskriftshæfte med mine personlige anti-inflammatoriske favoritter og "Go-To"-opskrifter.

✓ Lydfiler med meditationer og åndedrætsøvelser

✓ Din egen personlige notesbog til alle modulerne, som også indeholder en taknemmelighedsdagbog (psst...! den er vanedannende!)

✓ Som FABULOUS FIFTIES-deltager bliver du inviteret ind i en lukket Facebookgruppe, så du kan dele dine sejrer, udfordringer, gode råd, fif, opskrifter og stille spørgsmål, hvis der dukker noget op.

✓ 6 uger med sus-og-dus på sundhedskontoen!

Hvad er en anti-inflammatorisk livsstil egentlig - og hvorfor bør du (for alt i verden - hvis du spørger mig) starte allerede i dag?

[tekst: hvad er den anti-inflammatoriske livsstil?]

BETTER BALANCE by Palsgaard
Birgitte Vestbjerg

“Hvis du overvejer at starte en sund livsstil med antiinflammatorisk kost er Merethes bootcamp den bedste inspiration. Merethe formidler på bedste måde hvordan du kan lave antiinflammatorisk mad uden at det bliver kompliceret”

IMG_8072

Hvem er din underviser?

Din underviser i alle 6 uger er Merethe Palsgård, som har xx års erfaring med ....

[tekst om Merethe]

- hvem er Merethe?

- Dine erfaringer, relateret til dette forløb

- en succeshistorie, relateret til dette forløb?

Aldrig har det været mere overkommeligt at skifte livsstil! Oplev hvor sjovt og effektivt du kan komme i gang med at lægge en solid plan (der holder!) for din nye, sunde hverdag!

Når du har været med på dette anti-inflammatoriske forløb, har du:

  • En knivskarp forståelse for hvordan den anti-inflammatoriske livsstil kan have en positiv effekt på din energi og dit overskud, og hvordan du implementerer den i din hverdag
  • Konkrete modeller og selvreflekterende handouts til at skræddersy din livsstil, dit mindset og din vaner, så, når du møder udfordringer, kan finde din POWER værktøjskasse frem og genfinde kursen
  • Oplevet på egen krop hvad optimal søvn, god ægte, opbyggende mad og masser af bevægelse kan gøre for dit velbefindende.
  • Øget dine chancer med mange hundrede procent for at få succes med et leve dit liv sundt - og syndigt!
  • Lært at have mindsettet med så du også efter de 6 uger kan tage de rigtige valg - på helt egen hånd.

Din investering for at komme med på forløbet er:

Kr. 6.000,-
(normal pris Kr. 10.500)

inkl. coaching, inspiration, øvelser, moms
- ja, faktisk bare inklusiv hele molevitten! 

BETTER BALANCE by Palsgaard
Louise Bech Olsen

“Som mor til 3, er det sjældent der er ro til fordybelse, ro til at mærke sig selv, sin krop og sine behov og tit går hverdagen bare på i praktik & hurtig mad. Så en weekend hos jer, med fokus på den anti-inflammatoriske livsstil og med masser tid til ro, fordybelse og ikke mindst ro til at mærke efter i sin krop var virkelig tiltrængt.

For mig har det været et boost til at mærke efter, mærke mig selv & et kærligt spark i måsen til at rette og og skifte lidt kurs.”

BETTER BALANCE by Palsgaard
Chanell Kasandra Andersen

“Familien i Holbæk er næsten blevet mit 2 hjem… Mere fantastiske mennesker skal du lede længe efter ♥️, & det er både som de mennesker, de er, men også deres TOP professionelle behandlinger.

De ser dig .....hvem du er, & hvad der foregår i dig ♥️”